KİLİS / MERKEZ - Hatice ve Mehmet Döğme İlkokulu

Hatice ve Mehmet Döğme İlkokulu

03488020094
Adres
MEHMET RIFAT KAZANCIOĞLU MAH. MEHMET DÖĞME SK. NO: 3 İÇ KAPI NO: 1 MERKEZ / KİLİS
Vizyon
Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran analiz ve sentezler yapabilen, bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir model okul olmaktır.
Misyon
Eleştirel düşünen, yeniliğe açık, değer yargılarına sahip, sorgulayan, motivasyonu yüksek öğrenciler yetiştirip, bu öğrencilerin potansiyellerini gerçekleştirmelerine, birikimlerini ülkesi ve insanlığın yararına kullanmalarına katkı sağlamayı amaçlamaktadır.
Belediye otobüsleri okulumuzun önünden geçmektedir.
Okulumuz il merkezindedir.